| CE FACEM? MAI JUCAM? | |
|
+7a1mz0RRR YaniS VTX F221 Lampa [R]andoom Marian77 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Marian77 Membru
CF-Nickname : Mexicanu77 Mesaje : 25 Data de inscriere : 2012-03-10 Varsta : 47 Localizare : Barlad-Vaslui
| Subject: CE FACEM? MAI JUCAM? Thu May 31, 2012 7:06 am | |
| Lampa, ce facem cu clanul asta? din 48 de oameni nu stiu daca mai jucam 5? Sincer a intervenit plictiseala, efectiv nu mai ai cu cine juca. Imi pare rau, dar cred ca o sa plec si eu. Cat joc pe zi, 1,2,3 ore, sa fie din plin. Ce sa mai zic de CW:( Nu stiu poate ai vreo idee de rezerva:) OK, as vrea sa aud parerea ta, sau la ceilalti, astept | |
|
| |
[R]andoom Silver
CF-Nickname : [R]andoom Mesaje : 42 Data de inscriere : 2012-03-21
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Thu May 31, 2012 7:12 am | |
| Sa deschida lampa clanu pe eu Pe eu sunt multi romani buni care nu au in ce clan sa se duca+ca poti juca in esl vs si din cate am auzit lampa isi va reface echipa de esl si vs e un prilej bun de a se antrena cu alti la 5v5 | |
|
| |
Lampa Leader
CF-Nickname : [oW]*Lampa Mesaje : 104 Data de inscriere : 2012-01-22
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Thu May 31, 2012 11:00 am | |
| 1.Nu am timp de ESL si Europa ca am bacul 2.SI cand am fost 85 de membrii doar vreo 10-12 jucam constant 3.Clanul sa dus pe rapa de cand a picat TS-ul clanului 4.Am putea sa stabilim ca dupa o anumita ora sa intram mai multi...ca sa nu intram 2 oameni pe la ora 3-4 si altii 5 dupa ora 8. 5.O sa incerc sa iau legatura cu cat mai multi posibili din clan sa le explic cum sta treaba 6.Si eu am devenit foarte inactiv datorita bacului dar sper sa apuc sa pun iar pe picioare clanul. | |
|
| |
[R]andoom Silver
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Thu May 31, 2012 12:06 pm | |
| Eu ma refeream u doar sa creezi clanu si de esl cand termini cu bacu | |
|
| |
Marian77 Membru
CF-Nickname : Mexicanu77 Mesaje : 25 Data de inscriere : 2012-03-10 Varsta : 47 Localizare : Barlad-Vaslui
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Thu May 31, 2012 9:56 pm | |
| | |
|
| |
F221 Membru
CF-Nickname : 29 Mesaje : 2 Data de inscriere : 2012-03-26 Varsta : 43 Localizare : Constanta
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 02, 2012 12:27 am | |
| Care a fost motivul pentru care am primit kick din clan ? | |
|
| |
VTX Administrator
CF-Nickname : VorteX Mesaje : 63 Data de inscriere : 2011-12-29 Localizare : Ploiesti
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 02, 2012 12:52 am | |
| | |
|
| |
F221 Membru
CF-Nickname : 29 Mesaje : 2 Data de inscriere : 2012-03-26 Varsta : 43 Localizare : Constanta
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 02, 2012 5:51 am | |
| am citit ... pt neactivitate ? ma bufneste rasul... ! daca si eu am fost inactiv... inseamna ca nu tine nimeni evidenta ! .. Succes | |
|
| |
VTX Administrator
CF-Nickname : VorteX Mesaje : 63 Data de inscriere : 2011-12-29 Localizare : Ploiesti
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 02, 2012 5:59 am | |
| mai citeste o data....clanul a fost redus pentru a deveni iar un clan pentru performanta....clan pt ESL | |
|
| |
YaniS Membru
CF-Nickname : YaniS Mesaje : 14 Data de inscriere : 2012-01-31
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Fri Jun 08, 2012 7:47 am | |
| bv...mult succes si... ms de kick ... de parca locul pe care il ocupam eu in clan cerea de mancare... | |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 1:52 am | |
| nu am mai lasat doar pe cei din echipa de ESL.nimica mai mult.inactivii au primit direct kick.nu tin de pomana jucatorii doar sa se afle cu numele in clan si atat.intelegeti odata ca jucam iar pt performanta si nu mai tin jucatorii care intra 1 data la 3 saptamani in joc si cei care nu au nici o treaba cu tactica,jocul in echipa si sa zicem skilul. Nu dau nici un nume dar a fost o decizie luata fulger.Nu va convine ?mereti in alte clanuri,barfitzima pentru ce am facut,injurati-ma ca la usa cortului pentru ce am facut,datimi kick pe unde ma prindeti pentru ce am facut ...deoarece mie a inceput sa imi mearga BINE . | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 7:05 am | |
| frate..nu ii vorba de ESL inactivitate etc...ii vorba de prietenii care s-au legat intre noi acum mult timp...si de skill..lasa lampa ca nu esti nici tu stralucit...si inca ceva...i-ai dat kick lui Mexi..care era locotenent..LOCOTENENT COAEEE....si banuiesc ca nici macar nu i-ai spus..saracu s-a trezit asa dintr-o data fara clan...mie mi se pare ca exista putina nesimtire in ceea ce ai facut..dar mna..clanul tau..te doare in cot de ce zice lumea... |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 7:13 am | |
| nu era singuru locotenent care lam dat afara.Am lasat mesaj ca toti care au fost in onWave sa mearga in clanul UM666 ca acolo sunt baieti de treaba si ca sa nu se piarda prietenia dintre voi sa va intalniti cu totii acolo.Iar in ceea ca ma priveste pe mine sa sti ca mi-am revenit..joc din nou ca pe vremuri cu skill si tactica.aaa da....Iar eu sunt cel mai bun coordonator de echipa pe care il are clanul ..Pun cel mai bine oamenii pe posturi,anuntz de fiecare data tot ce trebuie si eu am fost ales intotdeauna sa coordonez echipa chiar si atunci cand mam aflat in fosta echipa de ESL cu iq* ,deny ,android ..Intrasem de 3 zile in echipa insa eu eram cel resposabil cu tactica pe harta. Asa ca nu va mai impacientati si unitiva toti intrun clan si va fi pentru voi exact ca pe vremuri. | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 7:17 am | |
| lampa...asta deja ii lauda de sine ..si nu ii a bine...niste tactici oricine poate face...si sa coordoneze echipa la fel...trebuie doar sa fii serios si sa te asculte lumea...auzi la el..."intrasem de 3 zile in echipa si ii coordonam pe iq,deny si android"...asa ai zis-o de parca ei erau dumnezeu... |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 7:50 am | |
| nu eram dumnezeu numai am ceva care ceilalti nu au | |
|
| |
Marian77 Membru
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 11:01 am | |
| dupa cum bine ai vazut nu te-a injurat nimeni, dar suparator este modul in care ai facut acest lucru, rusinos, din punctul meu de vedere, dezamagire am simtit cand m-am trezit fara clan si acum simt la fel. In viata e mare lucru sa fii om si sa lasi loc de "buna ziua" pe unde stai sau treci. Daca eu si alti cativa nu am avut activitate sau nu stim sa jucam CW, atunci cred ca nu stii ce vrei cu adevarat. Sanatate si bafta. | |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 12:43 pm | |
| Bun..uitate la ultimele pagini de meciuri si convingete singur de rezultatele care le-am avut.Nu am zis ca nu stiati sa jucati cw insa am inceput sa jucam cu tactica si cu arme normale..am inceput sa batem black army cum vrem noi,au inceput din nou sa apara clanurile care ne fac report zilnic si au inceput sa apara clanuri cunoscute care nu prea mai doresc sa joace cw cu noi deoarece stiu ca nu prea mai au sanse.Exemplu:acvila | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 8:42 pm | |
| ba lampa...vad ca esti prost de categoria I.....eu cu mexi iti zicem aici ca esti un nesimtit si ceea ce ai facut nu este frumos si tu ne iei cum ca ti-ai revenit si joci foarte bine si ca ii bati pe black army si ca va fac nush ce clanuri de chinezi de pe locu 10.000 report...COAEEE...RECUNOASTE CA CEEA CE AI FACUT NU ESTE FRUMOS CE PULA MEA... |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 11:22 pm | |
| sti ce? Am facut ceea cea fost mai bine pentru echipa de ESL . | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sat Jun 09, 2012 11:41 pm | |
| gata?..nu mai ai ce spune?..te-ai blocat ? ) |
|
| |
[R]andoom Silver
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sun Jun 10, 2012 3:12 am | |
| Ma e clanul lui pana la urma si face ce crede el ca e mai bine. Ganditiva putin ce era clanul acum un an si poate va dati seama la ce s-a gandit si el.
| |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sun Jun 10, 2012 4:37 am | |
| nu mam blocat doar ca nu are rost sa mai continui discutia pentru niste persoane care cauta scandal.De cand am ramas doar 18 membrii in clan am inceput sa ma simt excelent..sincer va spun.Inainte era prea mare zarva,cand mergeam la clan war imediat ma enervam deoarece conta mai mult care are scorul pe pozitiv decat rezultatul meciului,inainte pentru noi mai mult de jumate de clanuri cu care jucam le consideram hakeri..pentru noi inainte toate clanurile care ne bateau erau hakeri..nu existau jucatori buni sau jucatori care stiu sa joace in echipa..Acuma? clanul onWave? se numara din nou printre acele clanuri care le acuzam de ha.ck si care tabaceau fundul celorlalte clanuri la clan war.S-a facut o prietenie in acest clan?Bun..se vede ce prietenie s-a facut..toti vati imprastiat prin toate clnurile in loc sa mergeti toti in unul singur.hai mai lasati-ma cu abureala ca sa format un grup strans ca nu este deloc asa. | |
|
| |
Marian77 Membru
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sun Jun 10, 2012 9:37 am | |
| ar fi bine sa stergi topicul asta. E cel mai bine, ca o dam in filosofie | |
|
| |
Lampa Leader
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sun Jun 10, 2012 9:39 am | |
| nu am de ce sa il sterg..eu am raspuns acuzatiilor. | |
|
| |
a1mz0RRR Membru
CF-Nickname : a1mz0RRR- Mesaje : 5 Data de inscriere : 2012-06-10 Varsta : 28 Localizare : Italy/Moncalieri
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? Sun Jun 10, 2012 12:53 pm | |
| scuzati daca ma bag si eu in discutie (pss sunt Edward [SkuLL-RO]) Trebuia sa vb clar cu baieti ca vroiai sa iasa din clan pentru ca vroiai sa faci o echipa de ESL, si sa nu le dai kik asa [Un pic au dreptate si ei], dupa ce osa iei tu bacul cu echipa mai ai de lucrat luni intregi deoarece inca nu sunteti antrenati si avei un aim [low] sa dati la cap. Echipele din ESL cu 1 hit te ia direct in cap si nu apuci sai faci nici macar putin dmg. Eu iti zic asta numa casa te ajut cu informati, porma faci ce vrei dar daca osa pierzi osa fie treaba ta! Man asculta aici eu nu cred ca osa rezistati nici un meci in ESL 5 on 5! Acu iti zic si dc: in 1 rand daca e vorba de ESL nu se numeste Clan, ci devine un Team de 5 membri! + tre sa faci si un Lineup asta e un exemplu: Lineup: oW? | Lampa oW? | iqloose oW? | si asa mai departe 2) Membri maxim sunt 5 si tre sa fiu activi pentru antrenamente si sa va organizati 3) Eu cu iq am jucat impreuna cu echipa poloneza Sonic eSport pe CF EU pentru calificare in EMS [ESL MAJOR SERIES] si o fost greu! 4) Nu osa inveti niciodata sa conduci o echipa cu tactica daca nu te uiti la replayurile adversarilor si inveti cum ataca si apara ei. Asta este cea ce tre sa sti! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: CE FACEM? MAI JUCAM? | |
| |
|
| |
| CE FACEM? MAI JUCAM? | |
|