Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Originals
Castiga bani cu Originals.ro
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Latest topics
» Pateu show
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 12:13 pm by VTX

» TeamSpeak
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSun Oct 21, 2012 8:20 am by -Sry.?

» GoDzila marele haker
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 5:17 am by -Sry.?

» la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeMon Sep 03, 2012 5:50 am by -Sry.?

» CE FACEM? MAI JUCAM?
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeTue Aug 28, 2012 9:29 am by Lampa

» Cont de vanzare.
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSun Jul 15, 2012 1:02 pm by [R]andoom

» Cerere iduri de mess si nr de tell.
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeTue Jul 10, 2012 11:50 am by [R]andoom

» ESL Team (poze membrii)
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeTue Jul 03, 2012 1:24 am by -Sry.?

» onwave haker clan =)))))))))))
signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeMon Jul 02, 2012 2:42 am by Guest

signal canta melodii ale lui guta :))))

Go down 
+4
-Sry.?
Marian77
VTX
Lampa
8 posters
AuthorMessage
Lampa
Leader
Lampa

CF-Nickname : [oW]*Lampa
Data de inscriere : 2012-01-22

signal canta melodii ale lui guta :)))) Empty
PostSubject: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeWed Mar 14, 2012 12:36 pm

Back to top Go down
VTX
Administrator
VTX

CF-Nickname : VorteX
Data de inscriere : 2011-12-29
Localizare : Ploiesti

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 5:12 am

=)))))) puscarie de om
Back to top Go down
https://cf-onwave.forumgratuit.ro
Marian77
Membru
Marian77

CF-Nickname : Mexicanu77
Data de inscriere : 2012-03-10
Varsta : 47
Localizare : Barlad-Vaslui

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 7:13 am

simpatic foc baiatul, care draku la-ti corupt, tu Miki ti-ai batut pula de el? No
Back to top Go down
-Sry.?
Silver
-Sry.?

CF-Nickname : *93extrem*
Data de inscriere : 2012-01-23
Varsta : 31
Localizare : Franta (PARIS)

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 7:25 am

-

Last edited by 93extrem on Fri Mar 16, 2012 9:31 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
hYeNa***
Locotenent
hYeNa***

CF-Nickname : [oW]*hYeNa
Varsta : 32
Localizare : madrid

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 9:37 am

habar nu am ce plm ati facut la clanul asta ...
intru sa bag 1 in clan si pula
nu stiu motivul,nu am vazut nimic postat da'o'n masa de treaba
Back to top Go down
-Sry.?
Silver
-Sry.?

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 11:48 am

-

Last edited by 93extrem on Fri Mar 16, 2012 9:31 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
xShteff
Membru
xShteff

CF-Nickname : [oW]*Shteff
Data de inscriere : 2012-02-05
Varsta : 29
Localizare : Brasov

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 11:57 am

Gata totul a revenit la normal cheers
Back to top Go down
http://shteff.com
iqloose
Membru
iqloose

CF-Nickname : iqloose
Data de inscriere : 2012-02-12

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 4:25 am

Pfff.. Daca tot va place sa dati din gura.. faceti si voi o actiune caritabila.. da-ti cu gura-n pula pana va ies figurile din cap. Va stiti voi.
Back to top Go down
Lampa
Leader
Lampa

CF-Nickname : [oW]*Lampa

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 5:19 am

gata nu mai e nicio suparare intre noi..numai trebe sa ma intelegeti si voi pe mine ca eu am stat zile intregi sa ridic acest clan pana sa apareti voi..eu am pus numele onWave? in fata tuturor clanurilor si eu am facut pe multe clanuri sa se teama de noi...trebe sa ma intelegeti ca eu tin de toate regulile si eu zic ca nu au fost reguli care sa va supere pe careva dintre voi...au fost reguli simple si nimic mai mult.asa ca va rog daca mai aveti vreo problema gen cea de ieri sa nu sariti cu gura ca si cum nimica nu va poate opri..calmi si totu se poate rezolva.asa ca urmatoarea data ganditiva de 2 ori in ceea ce veti spune deoarece nu va afecta doar o singura persoana ci o comunitate de membrii.Sincer sa va zic?eu nu am vrut sa ma mai intorc insa au existat 2 persoane care mau facut sa revin..cu care am stat de vorba ca ''intre oameni'' sa zic asa..(pitonu si idi) plus zecile de apeluri si mesage care leam primit.
Bafta
Back to top Go down
Marian77
Membru
Marian77

CF-Nickname : Mexicanu77
Data de inscriere : 2012-03-10
Varsta : 47
Localizare : Barlad-Vaslui

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 8:05 am

eu am facut referire la inregistrarea cu strinul ala, nici decum ca a fost pus LT. Miki te rog frumos inca o data ( a nu stiu cata oara) nu mai rastalmaci cuvintele si nu mai da "foc".
Back to top Go down
iqloose
Membru
iqloose

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 9:59 am

Mexi, esti nou in clan deci.. nu prea ai de ce sa fii implicat.
E vorba de invidia unora pe un cacat de post de LT... si na, tre' sa-si dea ei cu parerea de mari jucatori ce sunt ei.

Last edited by iqloose on Fri Mar 16, 2012 10:00 am; edited 1 time in total (Reason for editing : pula.)
Back to top Go down
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

CF-Nickname : FaRfyy

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 11:23 pm

era frumos dak "Lampa" ne intreba shi pe noi dak suntem de acord ca sal puna pe "Signal" LT...k doar suntem o ekipa shi e frumos sa colaboram intre noi...dar e clanu lui face ce vrea...

shi precum o zis shi el k nu e obligat nimeni sa stea in clan...deci sa zic k shi eu am fost d vina cu acest scandal...imi cer scze la toti...in special la "Lampa"...pt k se vede k dak nu este el nu este nici clanu, deci e mai bine sa rescpeti dak vrei sa fi respectat...

shi Hyena dak ai d zis cv pune lucrurile pe fatza sa vada toti nu numai eu...!!!
Back to top Go down
-Sry.?
Silver
-Sry.?

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 5:05 am

Da sa zic o kestie sunteti ca niste frati pentru mn si io imi aduk aminte momentele din joc cand ne distram si glumeam ca niste nebuni cu dany cu farfy cu lampa cu dark cu altii.Da vad ca acum nu mai are rost sa stau pentru ca din cauza la niste tantalaii care nu inteleg ce vrea sa zica omu inteleg cum vreau iei..Ieri mai ales cum mam simtit nu va puteti inmagina, mai ales pe whisper daca aveti cv de zis ziceti in fata nu va ascundeti, Oameni care au zis mereu tot ce aveau de zis au fost mereu intelesi gresit .da nui nimik acum imi dau seama ca de la o asemenea tampenie se ajung la kestii de astea.Asa ca fannr-Tores sa stati linistiti ca ati castigat sa va zic 1 sfat ai 1 joc da jocu poate sa fie distractiv daca te intelegi cu lumea nu cum faceti voi ca ascundeti totu pe la spate .Am fost mereu inteles gresit si nu vreau sa ajung la concluzii de astea da ma constrangeti sa fac cv unde multi dintre voi vor sta bn si fara stress..
Si daca aveti cv de zis sa spuneti meereu in fata nu pe la spate.

Cu asta inkid citatu Exclamation Exclamation Exclamation
Bft

Back to top Go down
hYeNa***
Locotenent
hYeNa***

CF-Nickname : [oW]*hYeNa
Varsta : 32
Localizare : madrid

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 5:38 am

FaRfyy jNr wrote:
era frumos dak "Lampa" ne intreba shi pe noi dak suntem de acord ca sal puna pe "Signal" LT...k doar suntem o ekipa shi e frumos sa colaboram intre noi...dar e clanu lui face ce vrea...

shi precum o zis shi el k nu e obligat nimeni sa stea in clan...deci sa zic k shi eu am fost d vina cu acest scandal...imi cer scze la toti...in special la "Lampa"...pt k se vede k dak nu este el nu este nici clanu, deci e mai bine sa rescpeti dak vrei sa fi respectat...

shi Hyena dak ai d zis cv pune lucrurile pe fatza sa vada toti nu numai eu...!!!

i'am zis mah draq numai ca atunci nu era nici pe mess nici pe ts
Back to top Go down
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

CF-Nickname : FaRfyy

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 6:47 am

miki nu tio inteles nimeni greshit...dar cum ai zis u k multi vorbesc pe la spate...atunci knd am vorbit pe ts inainte sa intre lampa toti nu erau deacord cu kestia asta...shi knd o intrat lampa toti so pus in potriva inafara d mine pot sa zic k am recunoscut shi recunosc mereu...dar infine o fost o trecut shi sper sa fie bine d akm...hai sa inkidem subiectu asta k e mai frumos...bft allzz
Back to top Go down
iqloose
Membru
iqloose

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 3:07 pm

Ce lepre ma.. Suferiti dupa un cacat de post de LT ..pfff
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: signal canta melodii ale lui guta :))))   signal canta melodii ale lui guta :)))) Icon_minitime

Back to top Go down

signal canta melodii ale lui guta :))))
Back to top 
Page 1 of 1