Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Originals
Castiga bani cu Originals.ro
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Latest topics
» Pateu show
bye baieti:X Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 12:13 pm by VTX

» TeamSpeak
bye baieti:X Icon_minitimeSun Oct 21, 2012 8:20 am by -Sry.?

» GoDzila marele haker
bye baieti:X Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 5:17 am by -Sry.?

» la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bye baieti:X Icon_minitimeMon Sep 03, 2012 5:50 am by -Sry.?

» CE FACEM? MAI JUCAM?
bye baieti:X Icon_minitimeTue Aug 28, 2012 9:29 am by Lampa

» Cont de vanzare.
bye baieti:X Icon_minitimeSun Jul 15, 2012 1:02 pm by [R]andoom

» Cerere iduri de mess si nr de tell.
bye baieti:X Icon_minitimeTue Jul 10, 2012 11:50 am by [R]andoom

» ESL Team (poze membrii)
bye baieti:X Icon_minitimeTue Jul 03, 2012 1:24 am by -Sry.?

» onwave haker clan =)))))))))))
bye baieti:X Icon_minitimeMon Jul 02, 2012 2:42 am by Guest

bye baieti:X

Go down 
+3
VTX
hYeNa***
FaRfyy jNr
7 posters
AuthorMessage
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

CF-Nickname : FaRfyy
Data de inscriere : 2012-01-23

bye baieti:X Empty
PostSubject: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeTue Feb 14, 2012 11:26 am

am stat cel putin 1 sap shi am asteptat cu gandul k poate reveniti iar la cw...dar vad k nu va lasati de pescuit...imi pare rau dar vreau sa merg intrun clan und este mai multa seriozitate shi fara pesti...imi pare rau dupa voi dar vam asteptat destul shi tot degeaba...va respect shi sa aveti bft in continuare...sa ne auzim cu bine shi duceti clanu acolo und doriti shi fara pesti...bft allzzz pale Neutral
Back to top Go down
hYeNa***
Locotenent
hYeNa***

CF-Nickname : [oW]*hYeNa
Data de inscriere : 2012-01-22
Varsta : 32
Localizare : madrid

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeTue Feb 14, 2012 12:35 pm

FaRfyy jNr wrote:
am stat cel putin 1 sap shi am asteptat cu gandul k poate reveniti iar la cw...dar vad k nu va lasati de pescuit...imi pare rau dar vreau sa merg intrun clan und este mai multa seriozitate shi fara pesti...imi pare rau dupa voi dar vam asteptat destul shi tot degeaba...va respect shi sa aveti bft in continuare...sa ne auzim cu bine shi duceti clanu acolo und doriti shi fara pesti...bft allzzz pale Neutral
Eu dany si madalinutu mai jucam pesti ,restul ori scoala ori s-au plictisit.
Oricum ,bafta
Back to top Go down
VTX
Administrator
VTX

CF-Nickname : VorteX
Data de inscriere : 2011-12-29
Localizare : Ploiesti

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeTue Feb 14, 2012 1:15 pm

zapada e de vina :p.....no net din cauza zapazii.....bft oricum
Back to top Go down
https://cf-onwave.forumgratuit.ro
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeTue Feb 14, 2012 3:56 pm

ms baieti...shi voi sa aveti bft shi succes la peste;)
Back to top Go down
-Sry.?
Silver
-Sry.?

CF-Nickname : *93extrem*
Varsta : 31
Localizare : Franta (PARIS)

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeWed Feb 15, 2012 9:33 am

mio amore cum drak poti sa zici asa cv ????? ai de vina saidin?Acum ma duc sal fut..farfy hai inapoi sa nu te fut Smile)
Si io am fost tentat sa dau leave din clan pentru ca lampa cica vinde contu si se baga pe CF europa cu capmaster..Da asta ie, astept momentu sa vad cine va fi noul lider la clan...Oricum farfy am adus o gramada de membri online deci poti sa viii inapoi la o caterinca,Aduti aminte coaie cat de bn ne distram noi 2 si cu alti..Si acum ce faci pleci????????Sami bag toata pl in fishul lor cum o zis si dani,sunt momente care joci singur asteptand sa dee 1 prost apply la clan sa ne distram..
Farfy oricum sa nu uiti ca tot 1 din noi ramai..

Astept 1 Raspuns (daca mai intri sau nu)

Back to top Go down
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeWed Feb 15, 2012 9:40 am

momentan nu mai intru...dak voi vedea ceva skimbari shi sa mi se para oke...atunci se skimba situatia shi sar putea sa ma reintorc...dar in acest moment shi in cazu de fatza nu mai intru...:*:*

shi sa stai linistit k nici eu nu va uit...voi ati fost acei care mai invatzat CF shi nu ash putea sa va uit...dar decat sa stau acolo ashe degeaba shi sa ma rog d unu shi d altu sa vina la cw...nu mai pot mam saturat cat mam rugat d fiecare sa vina la cw...
Back to top Go down
-Sry.?
Silver
-Sry.?

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeWed Feb 15, 2012 10:09 am

Bn amore mio :*:*:*:*:*
Back to top Go down
madalinutu
Membru
madalinutu

CF-Nickname : madalinutzu
Localizare : bacau

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeWed Feb 15, 2012 10:52 am

sti ceva ma doare in boi de la bicicleta ,si inca un lucru am jucat si eu destul singur dar nu m-am plans jucam si cf dar a fost problema de multe buguri sa fi sanatos ,asta e un pretesc total aiurea,cw se joaca
sa fi sanatos
Back to top Go down
Lampa
Leader
Lampa

CF-Nickname : [oW]*Lampa

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeWed Feb 15, 2012 1:12 pm

sa iti fie de bine...nush cum sa iti zic da noi am mai jucat clan war zilnic daca te uiti la clan matches si vei vedea..azi ai intrat pe ts ai salutat si ai zis ca vi la noi sa joci seara ca acolo nu mai e nimeni..sry dar noi nu suntem gunoaie sa vi fix cand nai cu cine juca acolo..in fine..bafta oricum acolo unde ai gasit mai multa seriozitate..macar un singur lucru..nu face barfe cum au facut altii care au plecat acolo despre noi..persoanele la care ma refer nu vreau sa le spun sa nu existe divergente...ps..de aia nu team luat aseara la cw ca ai venit si ai zis ''Mna ca acuma nu am cu cine juca acolo ca is afk si am venit sa joc cu voi'' ...din pacate nu mai iau la cw pe toti cand li se scoala pula sa tio zic pe romaneste.nu tio zic din rautate dar ma cunosti prea bine...mai bine decat multi din clan...si sti la ce ma refer ca multe msj private am avut cu persoana dumitale..in fine..bafta Wink
Back to top Go down
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeWed Feb 15, 2012 3:05 pm

ba fratica...eu nu am venit neaparat sa joc cw cu voi...am intrat ashe sa vad cmf...shi am avz k nu aveti oameni am zis sa ma ofer...shi cum este shi la voi in clan, k nu tot timpu ai cu cien juca CW logic...eu ink vreau sa mai ajut clanu shi am vrut shi pana akm dar na...hai k oricum ramaneti pt mine ca shi fratiii...nu o sa mai va deranjez...:*
Back to top Go down
Lampa
Leader
Lampa

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 1:23 am

nu e vorba de deranjat dar aseara cand ai intrat mi sa parut ca ai venit asa numa la vrajeala la noi..cum ai si zis..hai ca nam cu cine juca acolo si am venit sami pierd vremea aici...a auzit asta si hyena cand ai zis..nam fost singurul..asta a fost motivul care ma suparat..in fine..hai ca nu mai zic nimica ca nu vreau sa stric o prietenie din vina unui futut de joc..bafta acolo si sa te simti cat mai bine cu ''playerii'' aia Wink
Back to top Go down
iqloose
Membru
iqloose

CF-Nickname : iqloose
Data de inscriere : 2012-02-12

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 1:35 am

Ce mai suferiti ma Smile) Relax 2 secunde ca nu-i sfarsit de lume.
Mai bine dau la peste decat sa-mi fac mii de nervi la CW Smile
Back to top Go down
Lampa
Leader
Lampa

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 2:00 am

dracu sati futa pestii ca io mam lasat de ei ca am rupt de 2 ori la rand firu si acu de 30 X(X(X(
Back to top Go down
iqloose
Membru
iqloose

CF-Nickname : iqloose
Data de inscriere : 2012-02-12

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 3:26 am

Faceam asa, doar o comparatie.. daca tot a bagat pestii in post.
Eu nu mai joc , maxim 5min. pe zi. In schimb bag versus pe esl in europa. E mult mai fain decat Cw Smile
Back to top Go down
FaRfyy jNr
Membru
FaRfyy jNr

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 4:09 am

ma Lampa...pretenia oricum nu se strica...ca de cate ori neam futut dar pe langa asta neam shi desfutut...eu dak vin sa va intreb dak am loc la un cw nu vin la vrajeala...shi nici nu ziceam nic sa joc cw...dar am vaz k nu prea aveat cu cine juca shi am zis sa dau o mana d ajutor...shi ashe vrea sa dau mereu pt clanu asta cand se poate...preteni suntem shi preteni ramane..nu conteaza alu care pl e mai mare k preteni suntem shi preteni ramanem...shi pe langa asta pt mine sunteti ca nishte frati:X:X:X
Back to top Go down
-Sry.?
Silver
-Sry.?

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 16, 2012 4:59 am

Farfy ti amo mucho..Asa ca dute aratale la aia cum se joaca CF..Mai ales cum tam antrenat,si dale la pizda..
Asa ca pana la urma ai 1 joc pana mea si nam pentru ce sami bat capu..
Futel in gura pe saidin in continuare cum faceam si io si totu o sa mearga bn Fratele meu jnr..
Wink sa ai grija de tn si de colegu de camera Razz Si de pizda ta daca ai Smile

BFT coaie
Back to top Go down
madalinutu
Membru
madalinutu

CF-Nickname : madalinutzu
Localizare : bacau

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitimeThu Feb 23, 2012 11:37 am

_i_ _i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i__i_
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: bye baieti:X   bye baieti:X Icon_minitime

Back to top Go down

bye baieti:X
Back to top 
Page 1 of 1