| cont de vanzare | |
|
|
Author | Message |
---|
winnnetou Membru
CF-Nickname : [L*RO]vampir Mesaje : 7 Data de inscriere : 2012-01-22 Localizare : satu mare
| Subject: cont de vanzare Tue Jan 24, 2012 10:43 pm | |
| | |
|
| |
FaRfyy jNr Membru
CF-Nickname : FaRfyy Mesaje : 14 Data de inscriere : 2012-01-23
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 5:24 am | |
| zi rapid shi scurt cat vrei pe el??? | |
|
| |
winnnetou Membru
CF-Nickname : [L*RO]vampir Mesaje : 7 Data de inscriere : 2012-01-22 Localizare : satu mare
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 6:45 am | |
| depinde, daca gasesti un strain fraier sa dea 200 de euro ai 70 ai tai , pt romani de-ai nostri m-as multumi si cu 100 dar iti dau numai 20 din ei | |
|
| |
Lampa Leader
CF-Nickname : [oW]*Lampa Mesaje : 104 Data de inscriere : 2012-01-22
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 7:20 am | |
| vanata..nu cred ca ai inteles..farfy cred ca vrea sa il cumpere el | |
|
| |
winnnetou Membru
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 9:26 am | |
| a vrea sa-l ia el? apoi se schimba problema.ziceam ca las la 100 daca il cumpara un roman pe care nu il cunosc si ii dau lui 20 pt ca mi-a inlesnit vanzarea dar asa poate sa-l ia la 70 dar numai daca promite solemn zece beri pe langa pret, care sa le bem impreuna, candva ..... poate la mare sau unde ne-om intalni. oricum fac afacere proasta sa las atata din pret pt ca am mai vorbit cu cativa prieteni de pe joc (nemti si francezi), sa caute clienti din strainatate la pretul de 200 cel putin , asa ca daca il vrea sa se hotarasca pana mai este, ca si la aialalti le-am promis tot 20% din pret daca gasesc cumparator | |
|
| |
winnnetou Membru
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 9:34 am | |
| oricum sper ca la vara sa facem o intalnire intre fostii legionari cum a fost acum 2 ani, unde sa mai fie invitati mai multi, adica si cei de acum din on wave si din transilvania si mai vedem noi; cat de multi sa facem o gasca mare;indiferent ca e munte sau mare. si pe aceasta cale as vrea sa va invit sa programati de pe acum o data reper ca sa aiba oamenii timp sa fie liberi si sa se poate prezenta la intalnire in numar cat mai mare. sa ne aducem aminte de vremurile bune cand ne certam pe ts sau glumeam pe ts sau ...... stiti voi, camperu de vanata va astepta dupa colt | |
|
| |
-Sry.? Silver
CF-Nickname : *93extrem* Mesaje : 63 Data de inscriere : 2012-01-23 Varsta : 31 Localizare : Franta (PARIS)
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 9:57 am | |
| ai criza frate daca vrei 10lei pe iel bun daca nu scz.. P.s farfy lasa conturile si apucate de Farmville )))))))))))) | |
|
| |
winnnetou Membru
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 11:54 am | |
| am criza sau nu , oricum nu e problema ta; fiindca nu mai vreau sa joc cross din cauza ca cei de la z8 sunt idioti si m-au suparat (nu inseamna ca trebuie sa dau contu degeaba dupa ce am jucat aproape 3 ani si cu exp plus printre altele pe degeaba) decat asa mai bine stiu ca il injjur de mama si cat pot eu mai urat pe saidin si pe tot staffu lor si le spun in fata parerea mea despre hak-uri si toate care te deranjeaza si pe tine in crossfire dar nu ai tupeu sa le scrii. ei uite eu iti arat ca o sa le scriu toate astea si mult mai multe (lui saidin si lu tot staffu z8 inclusiv pe forumul z8) cu tot ca or sa banneze contu pe urma, dar degeaba tot nu-l dau.jucati trei ani fratilor daca vreti rank si 24 de ribboane si badge si arme si tot ce are contu asta fratilor.eu o sa ma multumesc sa-i arat lu prostu de saidin ca-s mai barbat decat el.si tie care zici "criza " in special | |
|
| |
[ow]GodZilla Membru
CF-Nickname : [ow]GodZilla Mesaje : 2 Data de inscriere : 2012-01-23 Varsta : 44 Localizare : beius-oradea
| Subject: Re: cont de vanzare Wed Jan 25, 2012 4:31 pm | |
| ai de plm kum vb asta de euro ) in ziua de azi un kont in cf nu mai valoreaza nici 1 ero cent frate la kum a ajuns si in ce hal a ajuns jokul asta .... | |
|
| |
FaRfyy jNr Membru
CF-Nickname : FaRfyy Mesaje : 14 Data de inscriere : 2012-01-23
| Subject: Re: cont de vanzare Thu Jan 26, 2012 4:24 pm | |
| hai sa vedem dak ai tupeu sai zici la sidin...k d cumparat nu o sa til cumpere nimeni...
| |
|
| |
winnnetou Membru
| Subject: Re: cont de vanzare Sat Jan 28, 2012 10:52 pm | |
| o sa vezi, deocamdata mi-am intins antenele intre prietenii din strainatate care ii aveam din joc si mai astept putin | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: cont de vanzare | |
| |
|
| |
| cont de vanzare | |
|